Termék részletek


Bornit Alu-Tape ólom 10cmx10m {B2}

Raktárkészlet: VAN
Bornit Alu-Tape ólom 10cmx10m {B2} - main
11 754 Ft
Alkalmazási területek:

A BORNIT® alumínium ragasztószalag egy öntapadó és hidegen megmunkálandó tömítő szalag. Az alumíniumfólia felületileg nemesített, UV-álló és jó a mechanikai stabilitása. A szalag elasztomerbitumenből és kiváló minőségű ragasztógyantából áll.

Felhasználási útmutató

A tömítendő felületnek száraznak, zsír- és szilikonmentesnek, valamint dörzsállónak kell lennie. A porózus felületeket BORNIT® Bitugrund Fix-szel kell előkezelni. A legkedvezőbb megmunkálási hőmérséklet +5°C és +45°C között van. A BORNIT® alumínium ragasztószalagot a felvitele után erősen rá kell nyomni a felületre. El kell kerülni az üregek (légbuborékok) kialakulását. Nagyon alacsony hőmérséklet esetén a bevonómassza hőfokát propángázégővel vagy hőlégfúvóval lehet beállítani.
  • Vegyi-Anyagok Alkalmazási területek: A BORNIT® alumínium ragasztószalag egy öntapadó és hidegen megmunkálandó tömítő szalag. Az alumíniumfólia felületileg nemesített, UV-álló és jó a mechanikai stabilitása. A szalag elasztomerbitumenből és kiváló minőségű ragasztógyantából áll. Felhasználási útmutató A tömítendő felületnek száraznak, zsír- és szilikonmentesnek, valamint dörzsállónak kell lennie. A porózus felületeket BORNIT® Bitugrund Fix-szel kell előkezelni. A legkedvezőbb megmunkálási hőmérséklet +5°C és +45°C között van. A BORNIT® alumínium ragasztószalagot a felvitele után erősen rá kell nyomni a felületre. El kell kerülni az üregek (légbuborékok) kialakulását. Nagyon alacsony hőmérséklet esetén a bevonómassza hőfokát propángázégővel vagy hőlégfúvóval lehet beállítani.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    00594
Webáruház készítés