Termék részletek


Aeropur szénadalék 1kg {A2} (1t szénre számítva: 0,3- 0,8kg)

Raktárkészlet: VAN
Aeropur szénadalék 1kg {A2} (1t szénre számítva: 0,3- 0,8kg) - main
1 462 Ft
1t szénre számítva: 0,3- 0,8kg

Szén- és szénportüzelésű kis, közepes és erőművi kazánok tisztítására, illetve gazdaságos üzemeltetésére. Kedvező a magas kéntartalmú szénféleségek esetében, mert egyéb kedvező hatásokat is kifejt.


Információ

Védi a szerkezeti részeket a korrózió ellen, tisztább felületet biztosít, ami javítja a hőátadást, így nő a kazán hatásfoka. Csökkenti a füstgázok agresszivitását, mindenekelőtt a káros kéntrioxid mennyiségét. Tökéletesebb égést biztosít (kedvezőbb füstgáz összetétel), ami a környezetvédelmi szempontból fontos.
Tárolás

Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi 5 évig.
  • Vegyi-Anyagok 1t szénre számítva: 0,3- 0,8kg Szén- és szénportüzelésű kis, közepes és erőművi kazánok tisztítására, illetve gazdaságos üzemeltetésére. Kedvező a magas kéntartalmú szénféleségek esetében, mert egyéb kedvező hatásokat is kifejt. Információ Védi a szerkezeti részeket a korrózió ellen, tisztább felületet biztosít, ami javítja a hőátadást, így nő a kazán hatásfoka. Csökkenti a füstgázok agresszivitását, mindenekelőtt a káros kéntrioxid mennyiségét. Tökéletesebb égést biztosít (kedvezőbb füstgáz összetétel), ami a környezetvédelmi szempontból fontos. Tárolás Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi 5 évig.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    01304
Webáruház készítés